Minu ostukorv (0 )
Pood (38)
Grillvorst 500g
4,50€Kõrge lihasisaldusega ning kvaliteetsest lihast valmistatud vorstikesed, mida saab lihtsa vaevaga valmistada.
Koostisosad: 95% sealiha, 5% sibul, sool, pipar. Kaal: 0,5kg Foto on illustratiivne!Naturaalses seasooles grillvorstid.Hakkrulaad 500g
5,00€Koostisosad: 35% Sealiha, kamar, sibul, porgand, sool, pipar. Säilitusaine: naatriumnitrit. Kaal: 0,5 kg Foto on illustratiivne!Kondipuljong 750g
2,00€Hea supi eelduseks on kvaliteetne puljong. Puljongi keetmine on aeganõudev protsess, mis paljusid hirmutab. Ent õnneks saab keeta puljongit korraga mitme supi jagu ning säilitades valmis puljongit portsjonitena sügavkülmas, saab valmistada kiirel argiõhtul maitsva supi või kastme. Puljongi maitsestamiseks kasutatakse pealmiselt sibulat, porgandit ja muid maitseköögivilju; maitsestamiseks sobivad loorber ja terapipar. Soola pannakse pigem vähe või mitte üldse, soolaga maitsestatakse alles enne toiduks kasutamist. Puljongit keedetakse madalal tulel ja pikalt - mida kauem, seda maitseküllasem puljong jääb. Lisainfo: 10 PÕHJUST, MIKS TARBIDA KOTKAPESA KONDIPULJONGIT (KOTKAPESÄ KONDILEEME HÜLP)!Kotkapesa Grillliha 500g
5,00€Kodumaine seakaelakarbonaad, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.Valmistamine
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma.Kotkapesa kinkekarp
15,00€Kotkapesa kinkekarp on sobilik kingiks igale lihaarmastajale. Kinkekarpi saab tellida nii:- Tellid karbi
- Tellid meie e-poest tooted, mida soovid kinkekarppi
- Kinnitad telimuse
- või võtad meiega ühendust.
Kotkapesa Suitsupõsk ca 850g
5,00€Mahlane seapõsk, mida on suitsutatud lepalaastuga, annab toidule hea maitse. Põsk on suhteliselt õrn võrreldes tavalise lihaga. Sobib hästi leivale, herne-, värskekapsa- või oblikasupi põhjaks, omleti sisse jne. Koostisosad: sealiha (97%), sool (kuni 2%), pipar. ca 0,85kg Säilitusaine naatriumnitrit. Foto on illustratiivne. Tegelik pakend, värv ja vorm võivad erineda.Marineeritud kõrvits
3,50€Marineeritud kõrvits on üheks meie rahvustoiduks.Marineeritud kõrvitsa kasutamise ideid:- Kõrvitsasalatit võib kasutada niisama söömiseks, kuid marineeritud kõrvits sobib hästi ka mitmes roas kasutamiseks.
- Püreesta marineeritud kõrvitsa tükid koos tibakese tšillipipraga. Saad maitsva magushapu kõrvitsakastme, mis sobib nii liha kui ka juustuvaliku lisandiks.
- Säti marineeritud kõrvitsat erinevatesse salatitesse. Kombineeri näiteks keedetud kruupidega. Ülihea!
- Magushapu kõrvitsasalat kõlab hästi kokku juustudega. Proovi värskes salatis kombineerida eri juustusid ja kõrvitsakuubikuid. Põneva koosluse moodustab suitsujuust ja marineeritud kõrvits.
- Marineeritud kõrvitsat sobib lisada ka risotosse või orsotto’sse. Sega tükeldatud kõrvitsat riisi ja makraga salatisse üllatusesinejaks. Stiilipuhtama maitsega salati saad, kui jätad marineeritud kurgi sel juhul kooslusest välja.
- Proovi kala juurde salatit, kus on kokku segatud marineeritud kõrvits, hapukurk ja majonees. Maitseks veidi tilli või murulauku.
- Säti marineeritud kõrvitsat vrappide sisse või hamburgeri vahele.
- Marineeritud kõrvitsat võib kombineerida ka toore hapukapsa ja jõhvikatega. Nii saad maitsva ja tervisliku talvesalati.
- Kui tahad põnevat maitsekogemust, proovi marineeritud kõrvitsaga omletti valmistada.
Mopitud ribid 500g
Suussulavad, pikalt küpsetatud, õrnalt tšillise maitsenüansiga mopitud ribid. Ribid koos ribidevahelise lihaga on tõeliselt maitsev suutäis. Üllatusena on Teile jäetud ribikõhred ning nende otstesse puhast liha. Kliendi tagasiside: "Hea üllatus- teised seda ei jäta! Maitse on palju erinev kui see, mis mujalt saab." Koostisosad: 95% sealiha, 2% tomatipasta, 1% sibul, maitseained. Foto on illustratiivne!Praevorst 500g
5,00€Naturaalses seasooles praevorstid. Praevorstid sobivad hästi pannil või ahjus soojendamiseks kui ka külmalt leivaga söömiseks. Koostis: 93% sealiha 7% sibul ning maitseained. 6tk pakis. Foto on illustratiivne!Šašlõkk 500g
5,00€Kodumaine seakaelakarbonaad, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.Valmistamine
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma. Koostisosad: 97% sealiha, õunamahl, sibul, küüslauk, sool, pipar. Säilitusaine: naatriumnitrit. Kaal: 0,5kg Foto on illustratiivne!Sealiha suitsuvorst 400g
4,00€Sealihast suitsuvorst. Kliendid on öelnud: "Sellel vorstil on üks viga, liiga kiiresti saab otsa." Koostis: Sealiha (97%), maitseained. Foto on illustratiivne!Snäkivorstid 200g
6,00€Kotkapesa snäkivorstid on maitsvaks suupisteks, kui nälg näpistab või kui on isu millegi mõnusa järgi. Mõnusalt peenikesed snäkivorstid on kuumsuitsutatud ning kuivatatud. Liharikastele snäkivorstidele lisab mekki küüslauk. Koostis: 54% sealiha, 45% veiseliha, küüslauk, maitseained. Foto on illustratiivne!Supikondid 1 kg
3,00€Kondid on asendamatu materjal korraliku puljongi valmistamisel. Puljongit keedetakse madalal tulel ja pikalt - mida kauem, seda maitseküllasem puljong jääb. Koostisosad: seakondid. Kaal: 1kg Foto on illustratiivne!Vutimunad – 16tk
2,70€Vutimunade kasulikkusest organismile teati juba ammustest aegadest. Neid kasutati paljudes maades igapäevase toiduna immuunsuse tõstmiseks, samuti ka ravi eesmärgid. Kõige kasulikumad on toored vutimunad, sest päras termilist töötlemist (keetmine, praadimine jm) väheneb nendes leiduvate kasulike ainete kogused. Kasulikud on ka munad, mida on keedetud 30 sekundit. Tähtis teada: Kõrge A-vitamiini sisalduse tõttu, mis koguneb organismis, ei tohiks korraga süüa enam kui 20 vutimuna. Vutimunade igapäevase tarbimise korral piisab, kui süüa kuni viis muna päevas. Igas vutimunas on kaks korda rohkem inimesele kasulikke vitamiine kui kanamunas. Vutimunade kasuks võime lisada ka tunduvalt kõrgema kaltsiumi ja fosfori sisalduse, mis on vajalikud inimorganismile. Foto on illustratiivne!„Mauri” suitsuliha – 500g
7,00€Mauri suitsulihal on karamellistunud läikega pealispind. Lahti lõigates on liha kogu lõike ulatuses ühtlaselt tumepunane, lihaselise struktuuriga ning lõikepind klaasja läikega. Lõhn on meeldivalt hapusuitsune, mis täidab kogu ruumi. „Mauri” suitsulihal on küüslaugune järelmaitse. Suitsuliha pakendatakse kohapealt müües paberkotti või pikemaks transportimiseks vaakumpakendisse. Koostis: 98 % sealiha ning maitseained Foto on illustratiivne!Suitsutatud küljeliha 500g
6,00€Suure sea külg, on üks alahinnatumaid, kuid õigesti valmistades üks maitsvamaid lihatükke valikus. Keha nuiab vahel midagi tugevat ja "eestimaist" Sea küljeliha on läbikasvanud ja aromaatne, millega valmistatud munaroad (keedetud munad, praetud munad, omlett) värske salatilehega laotud magushapukale koduleivale on vaieldamatult parim hommikusöök. Suitsuliha pakendatakse kohapealt müües paberkotti või pikemaks transportimiseks vaakumpakendisse. Koostis: 98 % sealiha ning maitseained. Foto on illustratiivne!