Home Huvitavat lugemist

Huvitavat lugemist

Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond

Meie köögitarvikute ostmist on toetanud Meetme 6.1„Maapiirkonnas majandustegevuse mitmekesistamise investeeringutoetuseandmise ja kasutamise tingimused ning kord“ raames. 

10 PÕHJUST, MIKS TARBIDA KOTKAPESA KONDIPULJONGIT (Kotkapesä kondileeme hülp)!

1. Kohalik ja naturaalne toode. Tegemisel on kasutatud Eestimaist toorainet ja ei sisalda kunstlikke säilitusaineid. 2. UMA MEKK- kohaliku Vana-Võromaa toidu ja joogi kaubamärk. Kotkapesa kondipuljongile on omistatud UMA MEKK kaubamärk Kotkapesä kondileeme hülp! Umal söögil om mekki.3. Aitab tervendada soolestikku ning soodustab tervislikku seedimist. Kondipuljongis leiduv želatiin tõmbab ligi ja hoiab vedelikke, sealhulgas seedemahlu, toetades seeläbi korralikku seedimist.4. Pidurdab viirusnakkuseid. Uuringus on leitud, et kanapuljongil on infektsiooni leevendavad omadused.5. Vähendab liigesevalu ja põletikku. Tänu kondroitiinsulfaadile, glükoosamiinile ja muudele keedetud

Kotkapesa praevorst annab päevale korraliku stardi.

Söö hommikuti Kotkapesa praevorsti- saad maitseelamuse ja kiire suupiste. Päeva start on Kotkapesa praevorst. Kliendid on öelnud: “Teie praevorst on päris huvitav! See meenutab inglise täishommikusöögi praevorsti. Nagu parimate hotellide hommikusöök.” Sul pole hommikusöögi valmistamisega mingit muret kui sul on külmikus Kotkapesa köögis valmistatud praevorst. Aega söögi valmistamiseks kulub vaevalt 15 minutit! Prae Kotkapesa praevorste ahjus või pannil ca. 15 minutit. Sinna juurde lisa kodused kanamunad, viil taluleiba ja kerge salat kõrvale. Saate tervele perele kiire ning maitsva hommikusöögi. Kotkapesa