My Cart (0 )
Pood (31)
Suitsutatud taisink 500g
8,00€Taisink sea tagakintsust! Parajalt mahlane ja suitsune. Mis oleks parem kui väherasvane liha mitmekesise salati ja täisteraleivaga või vahel koos sõpradega natuke alkoholiga patustada- imeõhukesed singiviilud koos saunaõllega. Suitsuliha pakendatakse kohapealt müües paberkotti või pikemaks transportimiseks vaakumpakendisse. Koostisosad: 98 % sealiha (Eesti), säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökSuitsukoot ca 500g
3,50€Ostsin Kotkapesast priske suitsutatud seakoodi, nägi teine nii hea välja, et mis sellest teha võiks?- Miks mitte hernesupp podisema panna.
- Olen sellist kooti keetnud natuke ja siis ahjus veel üle küpsetanud krõbedaks, juurikaid ka juurde ikka.
- See ju niisama hea leiva peale lõigata - puhas taine sealiha ju.
- Ma lõiguks ka servast ja ampsaks otse õlle kõrvale :)
- Suure laari oasuppi teeks. Jube hea.
Lihapasteet 200g
3,00€Beeži värviga võie. Sobib saiale määrimiseks kui ka korvikeste täitmiseks peolauale. Koostisosad: 70 % sealiha (Eesti), sibul, porgand, joogivesi, küüslauk, sool (kuni 2%), pipar. Toode on pakendatud plastkarpi. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökSealiha konserv 300 g neto
3,50€Kotkapesa sealihakonservis on 98 % eestimaist sealiha. Konservil on tugev maitseainetest tulenev aroom ja külluslikult täidetud punakat liha katab läbipaistev kallerdis. Koostisosad: 98 % sealiha (Eesti), säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökEesti Mesi klaaspurgis 800g
7,00€Kagu-Eesti mesilaste korjatud meele annavad omapärase maitse looduslikelt rohumaadelt korjatud nektar. Hea külla minnes külakostiks kaasa võtta. Koostisosad: 100% käsitsi vurritatud puhas Eesti mesi Hoida kuivas ja jahedas. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda.Kodukana munad 10 tk
3,00€Küsi milliselt kokalt tahad, vastus on sama- talukanade munad maitsevad paremini. Kanad ise siblivad heinarulli juures ja nokivad sealt kuivatatud rohuliblesid. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda.Südamekujuline leib
8,00€Värske, kohalike traditsioonide järgi küpsetatud leib, mis koos korraliku kihi või ja suitsuliha viiluga viib lihtsalt keele alla. Koostisosad: rukkijahu, juuretis, joogivesi. Kaal: 0,8kg Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda.Taluleib
4,00€Värske, kohalike traditsioonide järgi küpsetatud leib, mis koos korraliku kihi või ja suitsuliha viiluga viib lihtsalt keele alla. Koostisosad: Rukkijahu, juuretis, joogivesi. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda.Kitsejuust Caporale 150g
4,75€Vähemalt 2 kuud laagerdunud Caporale on tagasihoidlikuma ja mahedama maitsega kuid sellest hoolimata iseloomuga juust. Toote koostises on lisaks piimale kasutatud vaid soola, laapi ja juuretist. Juustukerad laagerduvad naturaalsel viisil puitriiulitel, kus neid korrapäraselt puhastatakse, keeratakse ja võõbatakse - see annab maitsetele võimaluse areneda ja aegamisi täiustuda. Säilib: 45 päeva Säilitamise temperatuur: +2 kuni +6ºC Seda toodet peab ette tellima. Kohapeal meil seda ei ole. Valmistaja: Andri Peedo taluKitsejuust Tenente 150g
5,30€Vähemalt 6 kuud laagerdunud Tenente (it. k kindral) on külluslikuma ja tugevama maitsega kuid tänu mahedamaitselisele toormele pole juustu maitse üleliia vänge. Toote koostises on lisaks kasutatud vaid soola, laapi ja juuretist. Juustukerad laagerduvad naturaalsel viisil puitriiulitel, kus neid korrapäraselt puhastatakse, keeratakse ja võõbatakse - see annab maitsetele võimaluse areneda ja aegamisi täiustuda ning pikemaajalisel laagerdumisel ka kristallidel tekkida. Säilib: 45 päeva Säilitamise temperatuur: +2 kuni +6ºC Seda toodet peab ette tellima. Kohapeal meil seda ei ole. Valmistaja: Andri Peedo taluMaasikamaitseline kitsepiimajogurt 500ml
2,45€Maasikamaitseline kitsepiimajogurt on kindel lemmik suurtele ja väikestele! Toote koostises on kasutatud vaid jogurtit ning maasikamoosi. See ei sisalda ühtegi säilitus- ega lisaainet ning on ideaalne kohe tarbimiseks. Joo niisama või lisa sellele krõbedat müslit, kamapalle, värskeid marju või puuvilju ja kosutav hommikueine või vahepala ongi valmis! Säilib: 14 päeva Säilitamise temperatuur: +2 kuni +6ºC TOODE EI SOBI PAKIAUTOMAATI Seda toodet peab ette tellima. Kohapeal meil seda ei ole. Valmistaja: Andri Peedo taluMaitsestamata kitsepiimajogurt 500ml
2,40€Pastöriseeritud kitsepiimast valmistatud jogurt on oma olemuselt natuke vedelam ja voolavam, meenutades pigem joogijogurtit. Lisa sellele oma soovi järgi värskeid marju või moose ning maitsev kosutus valmib imekiirelt! Sametiselt pehme ja puhta maitsega maitsestamata jogurt sobib hästi ka kohevate pannkookide valmistamiseks, dipikastmepõhjaks, kasutamiseks smuutisegudes, magustoitudes või ükskõik millises retseptis, kus koostisosaks jogurt. Säilib: 14 päeva Säilitamise temperatuur: +2 kuni +6ºC TOODE EI SOBI PAKIAUTOMAATI Seda toodet peab ette tellima. Kohapeal meil seda ei ole. Valmistaja: Andri Peedo taluPastöriseerimata kitsepiim 960ml
3,05€Värske kitsepiima lõhn ja maitse ei erine kuigi palju lehmapiima maitsest - kui, siis on see ehk pisut kreemisem ja magusam. Kuigi piimasuhkru ehk laktoosi sisaldus on tal mõnevõrra väiksem kui lehmapiimal, tuleb siiski arvestada, et laktoositalumatuse korral kitsepiimast abi ei ole. Küll aga sobib see paremini inimestele, kes on tundlikud piimavalgu ehk kaseiini suhtes. Meie talu kitsed saavad söögipooliseks värsket või kohapeal asuvas kuivatis järelkuivatatud heina, mitte silo. Nii saame pakkuda teile kvaliteetset heinapiima aastaringi. Samuti on loomadel alati võimalus käia õues kõvakattega välialadel, kus neid ei ohusta võsas või pikas heinas elavad puugid või muud parasiidid. Säilib: 5 päeva Säilitamise temperatuur: +2 kuni +6ºC Seda toodet peab ette tellima. Kohapeal meil seda ei ole. TOODE EI SOBI PAKIAUTOMAATI Valmistaja: Andri Peedo taluPastöriseeritud kitsepiim 960ml
3,15€Pastöriseeritud piim sobib hästi neile, kellele kitsepiim meeldib, kuid ei saa või soovi toorpiima tarbida. Värske kitsepiima lõhn ja maitse ei erine kuigi palju lehmapiima maitsest - kui, siis on see ehk pisut kreemisem ja magusam. Kuigi piimasuhkru ehk laktoosi sisaldus on tal mõnevõrra väiksem kui lehmapiimal, tuleb siiski arvestada, et laktoositalumatuse korral kitsepiimast abi ei ole. Küll aga sobib see paremini inimestele, kes on tundlikud piimavalgu ehk kaseiini suhtes. Meie talu kitsed saavad söögipooliseks värsket või kohapeal asuvas kuivatis järelkuivatatud heina, mitte silo. Nii saame pakkuda teile kvaliteetset heinapiima aastaringi. Samuti on loomadel alati võimalus käia õues kõvakattega välialadel, kus neid ei ohusta võsas või pikas heinas elavad puugid või muud parasiidid. Säilib: 8 päeva Säilitamise temperatuur: +2 kuni +6ºC TOODE EI SOBI PAKIAUTOMAATI Seda toodet peab ette tellima. Kohapeal meil seda ei ole. Valmistaja: Andri Peedo taluValgehallitusjuust kitsepiimast 120g
3,50€Camembert-tüüpi valgehallitusjuust on veidi jõulisem kuid siiski mahedamaitseline hallitusjuust, mille südamik on kreemjas ning maitse õrnalt pähkline ja värske. Valgehallitusjuustu on ideaalne pakkuda suupistena peolauale ning ta maitseb suurepäraselt värskete puuviljade, näiteks pirnide ja viinamarjadega, ning erinevate juustumoosidega. Samuti on soolased küpsised ja baguette-tüüpi saiad alati kindel valik. Meie valgehallitusjuust sobib ideaalselt ka grillimiseks, paneerimiseks, küpsetamiseks. pirukate sisse või pudru peale! Säilib: 21 päeva Säilitamise temperatuur: +2 kuni +6ºC Seda toodet peab ette tellima. Kohapeal meil seda ei ole. Valmistaja: Andri Peedo talu