In stock
Kotkapesa Grillliha 500g
5,00€
Kodumaine seakaelakarbonaad, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.
Valmistamine
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma.
Koostisosad: Sealiha (Eesti), õunamahl, sibul, sool (kuni 2%), pipar, küüslauk, tšilli.
Küpsetada kuni sisetemperatuurini 75 kraadi.
Valmistaja: Kotkapesa Köök
Available on backorder
- Order in The Next to get it by December 26, 2024
- Real Time 1 Visitor Right Now
- Spend 60,00€ to get Free Shipping
Description
Related products
Suitsutatud ribid 500g
5,50€Südamekujuline leib
8,00€
You may also like…
Grillvorst 500g
5,00€Mopitud ribid 500g
6,00€Šašlõkk 500g
5,00€
Kotkapesa Grillliha 500g
5,00€