My Cart (0 )
Grilltooted (4)
Grillvorst 500g
5,00€Kõrge lihasisaldusega ning kvaliteetsest lihast valmistatud vorstikesed, mida saab lihtsa vaevaga valmistada.
Koostisosad: 95% sealiha (Eesti), 5% sibul, säilitussool (kuni 2%), pipar. Enne tarvitamist kuumutada sisetemperatuurini 75 kraadi. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökNaturaalses seasooles grillvorstid.Kotkapesa Grillliha 500g
5,00€Kodumaine seakaelakarbonaad, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.Valmistamine
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma. Koostisosad: Sealiha (Eesti), õunamahl, sibul, sool (kuni 2%), pipar, küüslauk, tšilli. Küpsetada kuni sisetemperatuurini 75 kraadi. Valmistaja: Kotkapesa KöökMopitud ribid 500g
6,00€Suussulavad, pikalt küpsetatud, õrnalt tšillise maitsenüansiga mopitud ribid. Ribid koos ribidevahelise lihaga on tõeliselt maitsev suutäis. Üllatusena on Teile jäetud ribikõhred ning nende otstesse puhast liha. Kliendi tagasiside: "Hea üllatus- teised seda lihastosa ei jäta! Maitse on palju erinev kui see, mis mujalt saab." Koostisosad: 95% sealiha (Eesti), 2% tomatipasta, 1% sibul, maitseained, millest soola kuni 2%. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökŠašlõkk 500g
5,00€Kodumaine sea abaliha, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.Valmistamine
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma. Koostisosad: 97% sealiha (Eesti), õunamahl, sibul, küüslauk, säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa Köök