Minu ostukorv (0 )
Grilltooted (4)
Grillvorst 500g
4,50€Kõrge lihasisaldusega ning kvaliteetsest lihast valmistatud vorstikesed, mida saab lihtsa vaevaga valmistada.
Koostisosad: 95% sealiha, 5% sibul, sool, pipar. Kaal: 0,5kg Foto on illustratiivne!Naturaalses seasooles grillvorstid.Kotkapesa Grillliha 500g
5,00€Kodumaine seakaelakarbonaad, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.Valmistamine
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma.Mopitud ribid 500g
Suussulavad, pikalt küpsetatud, õrnalt tšillise maitsenüansiga mopitud ribid. Ribid koos ribidevahelise lihaga on tõeliselt maitsev suutäis. Üllatusena on Teile jäetud ribikõhred ning nende otstesse puhast liha. Kliendi tagasiside: "Hea üllatus- teised seda ei jäta! Maitse on palju erinev kui see, mis mujalt saab." Koostisosad: 95% sealiha, 2% tomatipasta, 1% sibul, maitseained. Foto on illustratiivne!Šašlõkk 500g
5,00€Kodumaine seakaelakarbonaad, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.Valmistamine
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma. Koostisosad: 97% sealiha, õunamahl, sibul, küüslauk, sool, pipar. Säilitusaine: naatriumnitrit. Kaal: 0,5kg Foto on illustratiivne!