In stock
Kondipuljong 500g
2,50€
Hea supi eelduseks on kvaliteetne puljong.
Puljongi keetmine on aeganõudev protsess, mis paljusid hirmutab. Ent õnneks saab keeta puljongit korraga mitme supi jagu ning säilitades valmis puljongit portsjonitena sügavkülmas, saab valmistada kiirel argiõhtul maitsva supi või kastme.
Puljongi maitsestamiseks kasutatakse pealmiselt sibulat, porgandit ja muid maitseköögivilju; maitsestamiseks sobivad loorber ja terapipar. Soola pannakse pigem vähe või mitte üldse, soolaga maitsestatakse alles enne toiduks kasutamist.
Puljongit keedetakse madalal tulel ja pikalt – mida kauem, seda maitseküllasem puljong jääb.
Lisainfo: 10 PÕHJUST, MIKS TARBIDA KOTKAPESA KONDIPULJONGIT (KOTKAPESÄ KONDILEEME HÜLP)!
Koostisosad: Joogivesi, seakondid (Eesti), sibul, porgand, sool (kuni 2%), pipar, loorber.
NB! Kondipuljong on UUES MUGAVAS PAKENDIS!
Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda.
Valmistaja: Kotkapesa Köök
Available on backorder
- Order in The Next to get it by November 21, 2024
- Real Time 1 Visitor Right Now
- Spend 60,00€ to get Free Shipping
Description
Related products
Kondipuljong 500g
2,50€