Kotkapesa Köök Kotkapesa Köök
  • Esileht
  • Tooted
  • Huvitavat lugemist
  • Peosaal
  • Peolaud
  • Kontakt
0
Kotkapesa Köök Kotkapesa Köök
0
  • Esileht
  • Tooted
  • Huvitavat lugemist
  • Peosaal
  • Peolaud
  • Kontakt
My Cart (0 )

No products in the cart.

Home Söögid Grilltooted
Filter

Tootekategooriad

Transpordiinfo

Telli ja tule järele. 
Vormista lihatoodete tellimus ning tule kaubale ise järele tööpäevadel kell 09.00–16.00 (vaata asukohta). Muudel päevadel või kellaaegadel helista ette.

Telli pakiautomaati.
Kui sinu ostukorvis ei ole eritemperatuuri vajavaid tooteid lubab e-pood tellida need endale sobivasse pakiautomaati.

Kojukanne.
Hiljemalt teisipäeva õhtuks tellitud kauba toome Tartu ja Võru lähiümbrusesse kohale neljapäeval.

NB! Kitsepiimatoodete tarneaeg võib veidi pikeneda. 

Tasuta transport

Alates 60€ suurusest tellimusest on transport tasuta.

 

Grilltooted (4)

Filter Close
View as
  • Grillvorst 500g

    5,00€

    Kõrge lihasisaldusega ning kvaliteetsest lihast valmistatud vorstikesed, mida saab lihtsa vaevaga valmistada.

    Naturaalses seasooles grillvorstid.
    Koostisosad: 95% sealiha (Eesti), 5% sibul, säilitussool (kuni 2%), pipar. Enne tarvitamist kuumutada sisetemperatuurini 75 kraadi. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa Köök
  • Kotkapesa Grillliha

    Kotkapesa Grillliha 500g

    5,00€
    Kodumaine seakaelakarbonaad, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.

    Valmistamine

    Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma. Koostisosad: Sealiha (Eesti), õunamahl, sibul, sool (kuni 2%), pipar, küüslauk, tšilli. Küpsetada kuni sisetemperatuurini 75 kraadi. Valmistaja: Kotkapesa Köök
  • Mopitud ribid 500g

    6,00€
    Suussulavad, pikalt küpsetatud, õrnalt tšillise maitsenüansiga mopitud ribid. Ribid koos ribidevahelise lihaga on tõeliselt maitsev suutäis. Üllatusena on Teile jäetud ribikõhred ning nende otstesse puhast liha.  Kliendi tagasiside: "Hea üllatus- teised seda lihastosa ei jäta!  Maitse on palju erinev kui see, mis mujalt saab." Koostisosad: 95% sealiha (Eesti), 2% tomatipasta, 1% sibul, maitseained, millest soola kuni 2%. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa Köök
  • Šašlõkk 500g

    5,00€
    Kodumaine sea abaliha, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.

    Valmistamine

    Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma. Koostisosad: 97% sealiha (Eesti), õunamahl, sibul, küüslauk, säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa Köök
Privaatsuspoliitika | Müügitingimused