My Cart (0 )
Söögid (22)
Grillvorst 500g
5,00€Kõrge lihasisaldusega ning kvaliteetsest lihast valmistatud vorstikesed, mida saab lihtsa vaevaga valmistada.
Koostisosad: 95% sealiha (Eesti), 5% sibul, säilitussool (kuni 2%), pipar. Enne tarvitamist kuumutada sisetemperatuurini 75 kraadi. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökNaturaalses seasooles grillvorstid.Hakkrulaad 500g
6,00€Koostisosad: 35% Sealiha (Eesti), kamar, sibul, porgand, säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökKotkapesa Grillliha 500g
5,00€Kodumaine seakaelakarbonaad, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.Valmistamine
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma. Koostisosad: Sealiha (Eesti), õunamahl, sibul, sool (kuni 2%), pipar, küüslauk, tšilli. Küpsetada kuni sisetemperatuurini 75 kraadi. Valmistaja: Kotkapesa KöökKotkapesa Suitsupõsk ca 500g
3,50€Mahlane seapõsk, mida on suitsutatud lepalaastuga, annab toidule hea maitse. Põsk on suhteliselt õrn võrreldes tavalise lihaga. Sobib hästi leivale, herne-, värskekapsa- või oblikasupi põhjaks, omleti sisse jne. Koostisosad: sealiha (97%), säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökMopitud ribid 500g
6,00€Suussulavad, pikalt küpsetatud, õrnalt tšillise maitsenüansiga mopitud ribid. Ribid koos ribidevahelise lihaga on tõeliselt maitsev suutäis. Üllatusena on Teile jäetud ribikõhred ning nende otstesse puhast liha. Kliendi tagasiside: "Hea üllatus- teised seda lihastosa ei jäta! Maitse on palju erinev kui see, mis mujalt saab." Koostisosad: 95% sealiha (Eesti), 2% tomatipasta, 1% sibul, maitseained, millest soola kuni 2%. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökPraevorst sibulaga 500g
6,00€Naturaalses seasooles praevorstid. Praevorstid sobivad hästi pannil või ahjus soojendamiseks kui ka külmalt leivaga söömiseks. Koostisosad: 93% sealiha (Eesti), 7% sibul, säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökŠašlõkk 500g
5,00€Kodumaine sea abaliha, millele lisavad vürtsikust erinevad piprad, küüslauk ja sibul. Kõik see koos annab erilise maitse igale grilliõhtule. Mahlakaks marinaadiks on kasutatud ehtsat kodumaist naturaalset õunamahla.Valmistamine
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma. Koostisosad: 97% sealiha (Eesti), õunamahl, sibul, küüslauk, säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökSealiha suitsuvorst 400g
4,00€Sealihast suitsuvorst. Kliendid on öelnud: "Sellel vorstil on üks viga, liiga kiiresti saab otsa." Koostisosad: 97% Sealiha (Eesti), säilitussool (kuni 2%), pipar, maitseained. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa Köök„Mauri” suitsuliha – 500g
7,00€Mauri suitsulihal on karamellistunud läikega pealispind. Lahti lõigates on liha kogu lõike ulatuses ühtlaselt tumepunane, lihaselise struktuuriga ning lõikepind klaasja läikega. Lõhn on meeldivalt hapusuitsune, mis täidab kogu ruumi. „Mauri” suitsulihal on küüslaugune järelmaitse. Suitsuliha pakendatakse kohapealt müües paberkotti või pikemaks transportimiseks vaakumpakendisse. Koostisosad: 98 % sealiha (Eesti), säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökSuitsutatud küljeliha 500g
6,00€Suure sea külg, on üks alahinnatumaid, kuid õigesti valmistades üks maitsvamaid lihatükke valikus. Keha nuiab vahel midagi tugevat ja "eestimaist" Sea küljeliha on läbikasvanud ja aromaatne, millega valmistatud munaroad (keedetud munad, praetud munad, omlett) värske salatilehega laotud magushapukale koduleivale on vaieldamatult parim hommikusöök. Suitsuliha pakendatakse kohapealt müües paberkotti või pikemaks transportimiseks vaakumpakendisse. Koostisosad: 98 % sealiha (Eesti), säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökSuitsutatud ribid 500g
5,50€Inimeste maitsemeeled on erinevad, meestele kipub meeldima ribi. Searibi on tõelise lihasõbra lemmik, sest ribidevaheline liha on kõige parema maitsega ja ka rasva on vaid 15%. Suitsuribi pakendatakse kohapealt müües paberkotti või pikemaks transportimiseks vaakumpakendisse. Koostisosad: 98 % searibi (Eesti), säilitussool (kuni 2%). Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökSuitsutatud taisink 500g
8,00€Taisink sea tagakintsust! Parajalt mahlane ja suitsune. Mis oleks parem kui väherasvane liha mitmekesise salati ja täisteraleivaga või vahel koos sõpradega natuke alkoholiga patustada- imeõhukesed singiviilud koos saunaõllega. Suitsuliha pakendatakse kohapealt müües paberkotti või pikemaks transportimiseks vaakumpakendisse. Koostisosad: 98 % sealiha (Eesti), säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökSuitsukoot ca 500g
3,50€Ostsin Kotkapesast priske suitsutatud seakoodi, nägi teine nii hea välja, et mis sellest teha võiks?- Miks mitte hernesupp podisema panna.
- Olen sellist kooti keetnud natuke ja siis ahjus veel üle küpsetanud krõbedaks, juurikaid ka juurde ikka.
- See ju niisama hea leiva peale lõigata - puhas taine sealiha ju.
- Ma lõiguks ka servast ja ampsaks otse õlle kõrvale :)
- Suure laari oasuppi teeks. Jube hea.
Lihapasteet 200g
3,00€Beeži värviga võie. Sobib saiale määrimiseks kui ka korvikeste täitmiseks peolauale. Koostisosad: 70 % sealiha (Eesti), sibul, porgand, joogivesi, küüslauk, sool (kuni 2%), pipar. Toode on pakendatud plastkarpi. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökSealiha konserv 300 g neto
3,50€Kotkapesa sealihakonservis on 98 % eestimaist sealiha. Konservil on tugev maitseainetest tulenev aroom ja külluslikult täidetud punakat liha katab läbipaistev kallerdis. Koostisosad: 98 % sealiha (Eesti), säilitussool (kuni 2%), pipar. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda. Valmistaja: Kotkapesa KöökEesti Mesi klaaspurgis 800g
7,00€Kagu-Eesti mesilaste korjatud meele annavad omapärase maitse looduslikelt rohumaadelt korjatud nektar. Hea külla minnes külakostiks kaasa võtta. Koostisosad: 100% käsitsi vurritatud puhas Eesti mesi Hoida kuivas ja jahedas. Foto on illustratiivne. Toote pakend, värv ja vorm võivad erineda.